تبدیل پوسته تخم‌مرغ به دستگاه ذخیره‌سازی اطلاعات دوستدار طبیعت. تاریخ انتشار : پنج شنبه, 07 بهمن 1395 11:49. گروه علمی موسسه فناوری گوئیژو قصد دارد بقایای تخم‌مرغ میل شده را به دستگاه ذخیره‌سازی اطلاعات تبدیل کند. به گزارش ایسنا و به نقل از اینهبیتت، این دستگاه، حافظه مقاومتی قابل دسترسی تصادفی با علامت اختصاری ReRAM، نوعی حافظه پاک شدنی، با حجم بالا و کمترین سیستم انرژی ذخیره‌سازی اطلاعات است و به جای ذخیره‌سازی شارژ همچون حافظه‌های مرسوم، ReRAM با ایجاد مقاومت الکتریکی از مواد دی‌الکتریک ج ...

تبدیل پوسته تخم‌مرغ به دستگاه ذخیره‌سازی اطلاعات دوستدار طبیعت

تاریخ انتشار : پنج شنبه, 07 بهمن 1395 11:49


 اخبارعلمی ,خبرهای علمی,دستگاه ذخیره‌سازی اطلاعات

گروه علمی موسسه فناوری گوئیژو قصد دارد بقایای تخم‌مرغ میل شده را به دستگاه ذخیره‌سازی اطلاعات تبدیل کند.

 به گزارش ایسنا و به نقل از اینهبیتت، این دستگاه، حافظه مقاومتی قابل دسترسی تصادفی با علامت اختصاری ReRAM، نوعی حافظه پاک شدنی، با حجم بالا و کمترین سیستم انرژی ذخیره‌سازی اطلاعات است و به جای ذخیره‌سازی شارژ همچون حافظه‌های مرسوم، ReRAM با ایجاد مقاومت الکتریکی از مواد دی‌الکتریک جامد استفاده می‌کند و ولتاژ را بدون جریان الکتریکی و به عنوان یک عایق انتقال می دهد.

 

محققان اظهار کردند: پوسته تخم‌مرغ مثل حافظه مقاومتی سوئیچینگ عمل می‌کند، اما هنوز از این ویژگی‌ در پورت‌های USB استفاده نشده است.

 

در این دستگاه پوسته تخم‌مرغ نرم شده و به صورت پودر در مقیاس نانو درآمده و سپس در حلال حل می‌شود. سپس خمیر بدست آمده به صورت لایه پوششی بر روی قسمت الکترولیت تراشه حافظه قرار گرفته و حامل شارژ الکتریکی خواهد بود.

 

اگر این روش کارایی داشته باشد با دستگاه‌هایی که بر اساس پوسته تخم‌مرغ کار می‌کنند قادر به ارسال 100بیت کد باینری در حافظه قبل از خراب شدن خواهیم بود. البته با بهبود این روش قادر خواهیم بود چرخه استفاده از آن را افزایش دهیم.

 

این کشف موجب تولید دستگاه‌های دوستدار طبیعت، دستگاه‌های ذخیره‌سازی کم‌هزینه و استعمال مواد پایدار در نسل بعدی دستگاه‌های ذخیره انرژی غیر فرار خواهد شد.

 

نتایج این تحقیق در نشریه  Current Applied Physics منتشر شده است.

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه